top of page

Complimenten brengen meer geluk dan je denkt!

Ja, we krijgen ze graag. De een is wat beter in deze te ontvangen dan de ander. Is er nog een verschil in man en vrouw? Ik merk zelf dat het zeker in mijn relatie, maar ook bij cliënten een hele simpele maar krachtige manier is om een optimistische, gelukkiger kijk op elkaar en het leven te creëren. Alsof er ruimte wordt geopend bij de ander, maar ook bij jezelf. Wetenschappelijk is er veel kennis die onderbouwd dat complimenten geven en ontvangen, zal bijdragen aan ons geluksgevoel. Dus hoe gaan we van klagen, naar geven en delen?


Lees dit blog verder op het Mind-Setters platform:Complimenten blog. Waarin ik uitleg wat er gebeurt in ons brein en waarom we dus gelukkig worden van complimenten. Verder vertel ik hoe we als mensen verschillen in het geven en ontvangen van complimenten. Ik sluit af met tips in het geven van complimenten. ENJOY!

Comentários


bottom of page