top of page
Snapseed_edited.jpg

Coaching

Jouw geluk en groei verdienen aandacht.

Anders dan traditionele therapie (gericht op het verwerken en begrijpen van het verleden), is coaching gericht op de toekomst. Het verleden kunnen we niet veranderen, het heden is zoals het is, maar in de toekomst liggen de mogelijkheden. Samen gaan we ontdekken hoe jij je potentieel kan waarmaken en kunt beginnen écht je leven te leven. 

Een leven bestaat uit met vallen en opstaan. Er komen mooie en minder leuke dingen op je pad, hoe ga je hiermee om? Hoe zorg je dat je leeft naar je diepste waardes en niet naar wat je omgeving verwacht. Hoe houd je focus op de dingen die je echt belangrijk vindt en wat wil je hierin bereiken? Je leven vliegt voorbij en jij zit in autopilot, terwijl je weer terug in de driverseat zou moeten stappen. Het leven wordt dan zóveel leuker. 

Met mij als persoonlijke coach komt er een vast moment van volledige aandacht naar jou. Wanneer en hoe vaak maak je daar momenteel tijd voor? Wie luistert er volledig naar jou (zonder eigen agenda), is ervoor opgeleid de juiste vragen te stellen met als enkel doel om jou te laten groeien? Tegen wie kun je naar volledige eerlijkheid je mening uitspreken over daadwerkelijk alles?

 

Precies. Daarom huur je mij in. 

Ready to make a pact?

Trajectvorm klinkt wat klinisch en ik ben geen arts.

Daarom sluiten we binnen Field of Faith een pact, een wederzijdse afspraak van commitment.

Work with me.

Weet je niet wat je moet verwachten als resultaat? Ik ook niet. 

Dat bepaal je helemaal zelf, ik ga het werk namelijk niet voor je doen. Jij gaat die 10 kg afvallen, jij gaat die nieuwe baan of studie starten, jij gaat die 100K winst behalen, jij gaat die wereldreis maken, jij gaat meer tijd voor jezelf reserveren en ook jij gaat uit die burn-out komen.  Een gelukkig, gezond en zinvol leven heb je grotendeels zelf in de hand, durf je het aan? Ik wel, ik geloof in jou. Ik heb er vertrouwen in dat jij al je doelen bereikt, maar heb je dat zelf ook? Daar gaat het uiteindelijk om. 

Je eigen vertrouwen en kracht staan centraal in jouw ontwikkeling. Die gaan we (weer) vinden en aanvlammen.  Ik geef je een veilige ruimte om je grootste angsten en dromen eerlijk uit te spreken en stel scherpe vragen (die je omgeving niet durf te stellen). Door mijn eigen ervaring, ACT & coaching technieken geef ik je inzicht in wie je bent (the good and the bad) en leer je hiermee om te gaan. Zodat jij focus kan hebben op wat je echt belangrijk vindt en hierin je doelen bereikt.

Ben jij er klaar voor verandering? LET'S MAKE A PACT!

Hieronder de opties betreft coaching. 

Heb je interesse om energy work (Reiki) toe te voegen aan je coaching pact? Neem contact op voor de mogelijkheden.

*Ben jij werkgever en wil je coaching aanbieden aan werknemers of kun jij als werknemer dit via jouw werkgever laten lopen? Neem dan even contact met mij op of kijk op Field of Faith zakelijk. Tarieven vermeldt op website zijn particuliere tarieven.

 

Belangrijk: Coaching wordt niet vergoed door jouw zorgverzekering, maar wanneer het een werk gerelateerde hulpvraag betreft kun je dit misschien afstemmen met je werkgever. Neem hiervoor contact op met jouw leidinggevende of personeelszaken. Twijfel je hierover, dan mag je ook altijd contact met mij opnemen.

 

bottom of page