top of page

YAY it's Monday!

Een masterclass waarin je leert hoe je zelf werkgeluk kan creëren en zo weer zin hebt in de start van je werkweek. 

Er zijn talloze memes, grapjes en zelfs liedjes over het vieren van de vrijdag (begin van het weekend) en het schuwen van de maandag (weer beginnen met werk). Toch wel jammer als je bedenkt dat een werkende Nederlander gemiddeld 69.000 uur van zijn/haar leven op werk doorbrengt.

 

Ik deed er zelf ook graag aan mee: meer #TGIF dan YAY it’s Monday! De werkdruk, lange vergaderingen, bedrijfspolitiek, bureaucreatie, organisatiestructuur en drama op de werkvloer zelf gaf ik de schuld daarvan. Alles wat vrijdag om 18:00 even stopte en dan maandag weer full force begon. Lekker comfortabel kun je dan in je blijven doorgaan op automatische piloot en afgeven op je baas, het bedrijf en die collega’s. Oh dat heb ik ook zeker gedaan, het bracht me alleen niks behalve nog minder zin in die maandag. Daarbij zijn dit voornamelijk factoren waar je zelf geen tot weinig invloed op hebt: dus lekker makkelijk.

 

Tja, met deze houding ga jij inderdaad geen YAY it’s Monday ervaren. Wil je dat wel? Dan heb je dat grotendeels zelf in hand. In deze masterclass geef ik een kijkje in de wereld van de wetenschap, wat doet ons brein en hoe kunnen we deze kennis meenemen in ons eigen werk geluk? En dan nog belangrijker: hoe creëer je ZELF werkgeluk? Naast theorie (begrijpen) geef ik tips, voorbeelden en laat ik je aan de hand van opdrachten jouw eigen werkgeluk ontdekken (toepassen). 

 

In deze masterclass komt alles samen: mijn eigen werkervaring in het bedrijfsleven en als coach, mijn opleidingen en studies, de wetenschap, ACT en mijzelf als persoon. Wil jij weer geluk in je werk ervaren, of kan jouw team wel een boost gebruiken? Boek dan nu de masterclass YAY it’s Monday!

 

 

Follow up:

Deze masterclass is een kennismaking met de wereld van zelfontwikkeling en groei. Voor deelnemers die hierop willen doorpakken na het volgen van de masterclass, bied ik opvolgend coaching programma voor begeleiding naar werkgeluk. Kijk hier voor meer informatie over mijn programma's.

Snapseed 3_edited.jpg
GIVE ME YAY IT'S MONDAY.

Voor beschikbaarheid, kosten en mogelijkheden vul het onderstaande formulier in en ik kom z.s.m. bij je terug.

Bedankt, ik neem binnen 24 uur contact met je op!

bottom of page