top of page

Energy Body Work

(Reiki)

Wanneer je in je leven een verandering of groei wil realiseren gaat dit veelal samen met heling. Met heling bedoel ik het in balans brengen van je ziel (spirituele zelf), gedachtes, emoties en lichaam. Pas wanneer je in balans bent, weet je wie je bent en wat je écht wilt. Reiki is gericht op het stimuleren van deze balans en biedt energetisch ondersteuning op jouw proces van verandering. 

 

De letterlijke vertaling van Reiki (Japans) is “energie doorgeven”. Dat is ook wat ik doe. Ieder mens draagt levensenergie bij zich. Ik ben ingewijd op Reiki level 1 & 2, hierdoor kan ik met deze energie werken, oftewel doorgeven vanuit het universum. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het juist niet. Iedereen heeft deze energie, ik kan er alleen net iets meer mee.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt energie door jou zelf naar binnengetrokken op basis van jouw behoeftes. Ik vorm ‘slechts’ het kanaal tussen jou en het universum. Jouw (onder)bewustzijn bepaalt waar de energie heen gaat en voert eventuele negatieve energie af.

Reiki wordt door iedereen anders beleefd en daarmee dus ook de effecten. Over het algemeen wordt een Reikibehandeling als diep ontspannend ervaren. Verdere bekende effecten zijn: stimuleren van je stofwisseling (ontgiften), wegnemen van blokkades en toevoer van levensenergie. 

PicfxFile 2.JPG

Titel

Is Reiki iets voor mij?

Reiki is er voor iedereen.

Reiki heeft mij enorm geholpen bij het herstel van mijn burnout. Mijn lichaam was uitgeput en compleet uit balans. Met Reiki is de balans hersteld, negatieve emoties (voornamelijk angst) afgevoerd en voelde ik soms letterlijk de kracht en levensenergie in mij ontwaken.

Reiki is nog steeds onderdeel van mijn leven, het is een soort onderhoud van de balans - en een heerlijke manier om te ontspannen. Ik heb natuurlijk zo nu en dan ook negatieve gedachten, emoties en energie. Zodra ik me hier bewust van ben, helpt Reiki mij bij het afvoeren van deze negatieve energie. Soms zelfs onbewust, dan realiseer ik tijdens de behandeling pas dat ik nog negatieve emoties of energie in mij draag. Door het doorstromen en opheffen van blokkades, stromen deze uiteindelijk heerlijk weg en hoef ik ze niet meer mee te sjouwen. 

Nieuwsgierig naar wat Reiki voor jou doet? Ervaar het zelf en boek hier een afspraak.

Belangrijk: Reiki wordt over het algemeen niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

bottom of page