top of page

Zakelijk

Field of Faith voor bedrijven

Als ondernemer of werkgever, sta je dagelijks voor grote uitdagingen en keuzes. Hoe hou jij focus op de groei van je bedrijf, maar ook op de groei van jezelf als persoon. En hoe zorg je dat je team meebeweegt in deze groei? Samen met je mensen voer jij immers het bedrijf en boek je resultaat. Zeker in deze roerige tijden is het welzijn van je mensen belangrijker dan ooit. Goede mensen wil je houden en aantrekken. Door aandacht te geven aan het welzijn en de ontwikkeling van je werknemers (maar ook jezelf) boek je niet alleen meer resultaat, het maakt ook het verschil tussen verzuim en geen verzuim.  

Preventie, vitaliteit en begeleiding

 

Een werknemer die lekker op zijn plek zit zal vele malen effectiever en productiever zijn dan iemand die overwerkt is, uitdaging mist of zelfs klachten als stress en angst ervaart op het werk. Alleen is het meestal zo, dat een werknemer hiervoor niet direct naar zijn ‘baas’ durft te stappen. Voorkomen is beter dan genezen. En als er onverhoopt toch een werknemer uitvalt, Hoe kan deze op een duurzame manier terug naar werk begeleid worden?  Ik hoef jou als werkgever niet te vertellen dat de kosten van ondersteuning en ontwikkeling niet alleen goedkoper zijn dan verzuim, maar uiteindelijk ook nog eens extra productiviteit opleveren.

 

Maar waar begin je dan? Field of Faith consultancy biedt interventies op maat voor jouw organisatie. Neem contact op voor een vrijblijvende kop koffie om te bespreken wat Field of Faith kan betekenen in jouw vraagstuk. 

Titel

LATEN WE EVEN BELLEN.

Iedere onderneming is anders. Dat geldt ook voor de mensen die er werken. Daarom maakt Field of Faith graag een voorstel op maat op basis van jouw behoefte en vraagstelling. Wil jij weten wat Field of Faith voor jou als ondernemer, je werknemers en bedrijf kan betekenen? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen. 

Mijn diensten worden niet vergoed door verzekeraars. Zakelijke tarieven zijn op aanvraag. 

Bedankt, ik neem binnen 24 uur contact met je op!

bottom of page