top of page

Cadeaubon 

Aandacht aan jezelf is een cadeautje, niet alleen voor jezelf maar ook om te geven aan een ander.  Daarom heeft Field of Faith persoonlijke cadeaubonnen, die je kunt aanvragen via het onderstaande formulier. Ik  neem dan contact met je op om af te stemmen voor wie de bon is en zorg dat deze mooi ingepakt wordt voor de gelegenheid.

 

Je kunt een  volledige intake of Reiki sessie cadeau geven of een bedrag naar keuze wat dan als korting verrekend wordt op de sessie. 

 

Spelregels:

  • Cadeaubonnen worden vooraf betaald via een betaalverzoek en zijn daarna in overleg op te halen in de praktijk, of wanneer gewenst te ontvangen via de post.

  • Cadeaubonnen kunnen niet in mindering gebracht worden op bestaande afspraken.

  • Cadeaubonnen zijn in te leveren via het maken van een afspraak met mij persoonlijk - niet via directe online boekingen. Eenmaal online geboekt, dan geldt dit als een bestaande afspraak en kun je de cadeaubon niet achteraf verrekenen door geld terug te vragen. 

  • Cadeaubonnen zijn niet in te leveren voor teruggave in euro's. 

  • Een afspraak met mij persoonlijk maak je door mij te mailen, bellen of whatsappen. 

  • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na datum uitgifte.

PicfxFile.JPG

Laat hieronder jou gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op om de cadeaubon samen te stellen. Indien je de cadeaubon via de post wil ontvangen zal ik de kosten hiervoor doorberekenen, hou dan ook rekening met extra verwerkingstijd.

Wat lief dat jij iemand  een cadeaubon wil geven.
Bedankt voor je aanvraag, ik neem zsm contact met je op!
bottom of page