top of page

Training

Organisaties die ontwikkeling in hun DNA hebben, bieden regelmatig incompany trainingen aan voor hun werknemers. Naast mijn eigen masterclass, help ik organisaties graag met het overbrengen van kennis en het vergroten van de ontwikkeling van werknemers. 

Groei zorgt immers voor werkgeluk! Enthousiasme, doortastendheid en overtuigingskracht zit nu eenmaal in mijn DNA. Als kind stond ik al op het toneel, later verzorgde ik pitches voor o.a. Unilever, Philips en L'Oréal in mijn rol als salesmanager. Nu geef ik training incompany met als doel mensen te bewegen, stimuleren en eigen verantwoordelijkheid te verankeren voor verschillende opdrachtgevers.

 

Binnen de volgende thema's ben ik bevlogen en kundig om de boodschap op een duurzame manier te verankeren bij jullie werknemers:

  • Positieve psychologie

  • Werkgeluk

  • Samenwerken en communiceren

  • Leiderschap

 

Heb je een andere thema, waarbij je mij graag zou willen inzetten? Neem gerust contact op dan kijken we samen of er een match is of dat ik iemand uit mijn netwerk kan aanbevelen. 

 

Is er nog geen training of zou je mijn kritische oog langs de bestaande training willen laten rollen? Op uurtarief kijk ik graag mee - just give me a call.  

Snapseed 3_edited.jpg
bottom of page