top of page

Programma's

De weg naar duurzaam werkgeluk.
(beschikbaar vanaf januari 2024)

Verandering is een proces. Waarbij een eenmalige interventie als een het bewustzijn zal vergroten, betekent dit nog niet dat verandering een gevolg is.Voor doorzetten van verandering geldt de (simpele) kracht van herhaling en de bekende quote "alles wat je aandacht geeft groeit".

 

Na een masterclass of training ben je meestal geïnspireerd om dingen anders te gaan doen, thuis en op het werk.  Echter komt de chaos van de dag weer, deadlines, meetings, targets, klanten. Waarbij je vervalt in oud gedrag en gewoontes, en na 2 weken ben je alles weer vergeten. Hoe zorg je dat dingen daadwerkelijk gaan veranderen, ten behoeve van meer werkgeluk individueel maar ook als organisatie.

Hiervoor heeft Field of Faith 4 programma's van 6 maanden om werkgeluk te verduurzamen:

  • YAY it's Monday (individueel)

Waar zit jou individueel werkgeluk en hoe veranker je dit?​​​

  • YAY it's Monday voor leidinggevenden

​​Hoe stimuleer je werkgeluk binnen je team en zet je leiderschap in om dit te bevorderen. 

  • YAY it's Monday als organisatie

Wat voor werkgever ben jij en hoe richt je je organisatie op een amplitieve manier in, zodat werkgeluk optimaal gefaciliteerd wordt?

  • YAY it's Monday voor werkende moeders

Hoe balanseer je tussen de verschillende taken in het moederschap, eigen leven en werk, zodat je met plezier een "working mom" bent?

 

Elk programma bevat opdrachten, webinars en 1-op-1 coaching toegespitst op de doelgroep om te begeleiden en uit te dagen naar duurzaam werkgeluk. Omdat iedereen op maandag verdient te denken: YAY it's Monday! Ben jij toe aan duurzaam werkgeluk voor jezelf, een collega of jouw team/organisatie? Geef je dan nu al op voor de pilot!

Modern Work Space
AMPLIFY YAY IT'S MONDAY.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de programma's. Interesse? Laat dan je gegevens achter voor de pilot versie en laatste nieuws. 

Bedankt, ik neem binnen 24 uur contact met je op!

bottom of page