top of page

Berichtjes van cliënten

Je kent mij misschien nog niet, en bent benieuwd hoe anderen het werken met mij hebben ervaren.
Hierbij ingezonden quotes van cliënten over hun ervaring met Field of Faith.

FOF-logo-text-transparant-wit_edited.png

Rachelle S.

De sessies met Rachelle hebben me enorm geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf. In een fijne setting voelde ik me erg op mijn gemak. Door de gerichte vragen die ze stelde werd me duidelijk hoe ik op een eenvoudige manier kleine dingen kon veranderen. De stimulans om dit direct toe te passen hebben ervoor gezorgd dat ik in slechts 3 maanden een grote verandering heb gezien in mezelf. Ik ben enorm blij met hoe ik me nu voel en de inzichten die ik door Rachelle gekregen heb geven me vertrouwen voor mijn toekomst.

FOF-logo-text-transparant-wit_edited.png

L. Hermans

Een echte eye-opener om even helemaal terug naar jezelf gebracht te worden. 
Heb hierdoor mezelf nieuwe doelen kunnen stellen en ben nieuwe uitdagingen aan gegaan. Stappen gezet waar ik lang over getwijfeld heb maar uiteindelijk heel blij om ze met hulp van Rachelle gezet te hebben. Positief zijn is goed, maar soms iets minder streng voor mezelf zijn is best oké...Bedankt Rachelle voor je rust & fijne coaching gesprekken!

FOF-logo-text-transparant-wit_edited.png

Romy

Ik ben bij Field of Faith geweest voor een coachingstraject en een Reiki sessie. De gesprekken met Rachelle heb ik als intensief en motiverend ervaren. Met haar kennis en empathie wist ze mij op mijn gemak te laten voelen. De Reiki sessie vond ik het meest bijzonder. Hier kwam mijn altijd drukke hoofd ultiem tot rust. Kortom: ik kan Field of Faith 100% aanbevelen!

De coachingsessies in combinatie met Reiki hebben mij enorm geholpen om vaker te kiezen voor mezelf, zonder me daar schuldig over te voelen. De balans die ik nu ervaar tussen werk en privé geeft rust en ruimte om weer geluk en plezier toe te laten. Lieve Rachelle, dank hiervoor!

Brechtje Kitzen

FOF-logo-text-transparant-wit_edited.png
bottom of page